Novice

Coworking Idrija je s 1. decembrom sprejel nove člane. Lenka Tušar, Ardeid s.p. se v coworking prostorih ukvarja z marketinškimi, posredniškimi in jezikovnimi storitvami s primarnim fokusom na kitajski trg. Carli oblikovanje, Jože Carli s.p., dopolnjuje prostor z oblikovanjem industrijskih izdelkov ter vizualno komunikacijo. Blaž Carli, 2bion.net pa zastopa razvojno podjetje, ki se ukvarja z razvojem spletnih rešitev kot so onlinegym4me.com, trainers4me.com, avtoklik.si, varuhzdravja.si...

Idrija je bila vedno v koraku s sodobnim razvojem in je hitro sledila poglavitnim globalnim trendom. Od nekdaj je bila valilnica inovacij in naprednih idej, ki so se razvijale v njeni 500-letni zgodovini. Takšna ostaja tudi danes: inovativna in napredna.

V sredo, 22. 11. 2017, ob 17. uri v mansardnih prostorih nekdanje Rudniške uprave (Arkovi 43, Idrija) svoja vrata odpira Coworking Idrija.

Imaš izdelek, storitev ali pa le dobro idejo, pa ne veš, kako jo ponuditi pravi ciljni skupini? Kje začeti, na kakšen način se prebiti na trg in kako utrditi svoj položaj na trgu?