Poslovni bonton in poslovna komunikacija

Objavljeno:

Ali veste kako ravnati v različnih situacijah v poslovnem svetu? Ali veste kdaj lahko ponudite roko prvi in kako se pravilno rokujete? Kako primerno komunicirati po elektronski pošti, po telefonu? Ste prepričani, da v situacijah resnično ravnate v skladu s pravili bontona in pravili komunikacije, ki veljajo v poslovnem svetu? To je pomemben del znanj v svetu podjetništva.

Kdaj: torek, 6. 11. 2018, ob 17:00 uri

Trajanje: 2 uri

Kje: Coworking Idrija, Arkova 43, 5280 Idrija

Predavateljica: Bojana Košnik Čuk, mednarodno priznana strokovnjakinja za bonton, poslovni in diplomatski protokol. Je avtorica knjige 24 ur poslovnega bontona, številnih strokovnih člankov in televizijski in radijskih prispevkov.

VSEBINA SEMINARJA:

  • Pravila poslovnega bontona poslovne komunikacije
  • Pravilno rokovanje
  • Pravila poslovne komunikacije po telefonu in elektronski pošti
  • sprejem poslovnih partnerjev, gostov, strank, dobrodošlica, kako postopamo, ko smo sami v vlogi gostov
  • olikan poslovni sestanek, (nekaj nasvetov za dobro izpeljan sestanek, razgovor, predstavitev sodelavcev, kako pravočasno zaključiti, kdo lahko vstopa v prostor, ko sestanek že poteka,…)
  • delovni zajtrki, poslovna kosila in večerje
  • kultura oblačenja, ...

 

Prijave: za udeležbo na predavanju je potrebna predhodna prijava na e-mail tina.lisac@icra.si ali 05 37 20 180. Prijave zbiramo do 5. 11. 2018 oz. do zasedbe prostih mest.

 

Vljudno vabljeni!

Seminar je za udeležence brezplačen. Za dodatne informacije lahko pišete na e-mail tina.lisac@icra.si ali pokličete na Idrijsko-Cerkljansko razvojno agencijo d.o.o. Idrija, na telefonsko številko 05 37 20 180.

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Image

Zadnje novice