Spoznajmo uspešen primer oblikovanja in trženja turistične znamke »Radol\'ca Pristno sladka«

Objavljeno:

Poznate destinacijo Radol'ca Pristno sladka? Veste, da je v kratkem času postala ena od zelo prepoznavnih in uglednih turističnih znamk? Da je postala sinonim za inovativne butične turistične produkte, ki so stkani okoli lokalne vsebine in tradicije, vendar s pridihom sodobnosti?

Kdaj: torek, 3. april 2018,  ob 16. uri.

Trajanje: dogodek bo trajalokoli 2,5 ure in vključuje predstavitev ter čas za vprašanja in razpravo.

Kje: Coworking Idrija, Arkova ulica 43.

Če želite o njihovi zgodbi izvedeti kaj več in se naučiti česa novega, ste vabljeni v našo družbo. Predavateljici Marcela Klofutar, predstavnica turističnega ponudnika Vila Podvin, ter Nataša Mikelj, direktorica Javnega zavoda Turizem Radovljica, bosta predstavili vsaka svoj pogled in vlogo pri razvoju turistične destinacije, prva skozi oči turističnega ponudnika, druga skozi oči javnega zavoda za razvoj turizma. Javni zavod Turizem Radovljica je začel delovati pred 8. leti. Majhna ekipa je začela s povezovanjem ključnih turističnih akterjev razvijati projekte, ki so pripomogli k večji prepoznavnosti turistične destinacije na nacionalni ravni. Pri tem je bilo vedno zelo pomembno znanje in samostojno delo posameznih turističnih ponudnikov v občini ter njihovo medsebojno povezovanje.

Vsebina dogodka:

  • 1. del: Predstavitev Vile Podvin – povezovanje v destinaciji Radol'ca,

  • 2. del: Predstavitev razvoja destinacije Radol'ca Pristno sladka,

  • 3. del: Predstavitev lokalne podjetnice Valerije Verhovnik, nosilke kmetije Naš raj in Slaščičarne Emilija, ter njenega povezovanja z lokalnimi ponudniki iz idrijsko-cerkljanskega območja,

  • 4. del: delavnica, na kateri bomo pod vodstvom moderatork razmišljali o stanju turizma in gostinstva v Idriji, o viziji razvoja, ciljih, razlikovalnih prednostih destinacije, možnostih povezovanja znotraj destinacije in širše ter o akcijskem načrtu.

Predavateljice: Marcela Klofutar s.p., predstavnica turističnega ponudnika Vila Podvin, Nataša Mikelj, direktorica Javnega zavoda Turizem Radovljica, Valerija Verhovnik, turistična ponudnica iz Idrije.

Prijave: za udeležbo na predavanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: mateja.bizjak@icra.si ali po telefonski številki 05 37 43 911.

Seminar je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta STARTAP! IDRIJA-CERKNO. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: Občina Idrija, Občina Cerkno, Smart Optometry d.o.o., Certa d.d., Zveza društev Mladinski center Idrija in Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija.

Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Image
Radol'ca pristno sladka

Zadnje novice